Betonvloeren voor privé, winkels en industrie

Wij voorzien betonvloeren bij privé personen, in winkels en in industriële gebouwen. Ook buiten kunnen wij perfect egale betonvloeren regio Aarschot en omgeving voorzien.

Over ons

Kevin Verstrepen genoot de opleiding van bekister en heeft ondertussen meer dan 20 jaar ervaring in de sector. Zijn passie voor beton zette hij om in zijn zelfstandige activiteit. Er wordt steeds gemikt op een perfecte prijs/kwaliteitverhouding. Vooral klantentevredenheid en de duurzaamheid van elke constructie is zeer belangrijk.

Voordelen van een betonvloer

Een betonvloer biedt tal van voordelen. Deze toepassing is sneldrogend waardoor u snel kan overgaan tot de finale afwerking met tegels of parket. Daarbovenop wordt het snel geplaatst, is het onderhoudsvriendelijk en heeft het een lange duurzaamheid. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende kleuren.

Contact

Wij bieden u een vrijblijvende offerte voor betonvloeren regio Aarschot, Brussel of Vlaanderen. Vraag hier meteen naar! Naast betonvloeren kunt u bij ons ook terecht voor betontrappen, opritten, kelders en terrassen.